Don't let your dreams, 
just be dreams

Berlinda A. Reurink

- medium

Agenda

11 JULI ~MIDZOMER DEMONSTRATIE MEDIUMSCHAP~

Samen met Nathalie visser geef ik op 11 juli een Midzomer demonstratie Mediumschap. Tijdens deze avond zullen wij bijgestaan worden door Jacqueline van Eijsden en Anja van Eldik, die een aantal prachtige nummers ter gehore zullen brengen. Tevens zullen wij deze avond bloemenreadingen geven. Kortom: het belooft een mooie en bijzondere avond te worden!

Aanvang: 19.30u, inloop vanaf 19.00u. Entree: € 10,- pp. Locatie: Verenigingsgebouw Ankum, Vossersteeg 26 te Dalfsen. Aanmelden via fb-messenger Berlinda A. Reurink of het contactformulier op deze pagina. 

11 SEPTEMBER ~LADY'S FAIR DALFSEN ~

Ism de Barones hebben Anja van Eldik en ik de organisatie van de Lady's fair in Dalfsen op ons genomen. Naast het organiseren van deze leuke en gezellige avond ben ik natuurlijk ook aanwezig als standhouder om korte (kennismaking-) consulten te geven.

Aanvang: 19.00u locatie: de Barones te Dalfsen. Verdere informatie over de Lady's fair te Dalfsen is binnenkort te lezen op onze fb-pagina: Lady's Fair Dalfsen.

16 SEPTEMBER '19 ~ START SOUL TO SOUL CURSUS~

Op 16 september gaan we weer van start met de Soul to Soul cursus. Deze cursus wordt 1 keer in de 2 weken gegeven op maandagavond en begint om 19.30u. Rond 22.00u sluiten we de avond af. In totaal zullen we 7 cursusavonden hebben. Wil je je persoonlijk en spiritueel verder ontwikkelen en ontdekken welke talenten je hebt? Meld je dan aan via het contactformulier op deze website. De kosten bedragen €262,50 incl. koffie, thee en versnaperingen en alle benodigdheden voor deze cursus. 

19 SEPTEMBER ~DEMONSTRATIE MEDIUMSCHAP MET MATTHIAS BOSGRAAF~

Op 19 september '19 is er een demonstratie-avond in de Bouwakkker te Hattemerbroek. Samen met Matthias Bosgraaf mag ik de liefdevolle boodschappen van overleden dierbaren overbrengen aan hun naasten.

Aanvang 20.00u, entree €10,- pp, aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op deze website.