Nieuwe uitdaging!

Het mediumschap is mijn passie. Na een lange weg van ups and downs op het spirituele pad en met mijn sceptische blik, mijn `talent´om alles te willen beredeneren en te analyseren, heeft de passie zich inmiddels al lang verankerd in mijn leven. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor... En toch ontbrak er iets. Ik wist alleen niet wat. Wat ik wel wist: Ik wilde mijn clienten zo graag nog iets meer bieden. Meer mogelijkheden. Meer keuzes. Maar hoe? En wat paste daarin bij mij en bij mijn clienten?

Dat werd een zoektocht waar ik het ene moment meer mee bezig was als het andere moment. Nu heb ik in de loop der jaren wel geleerd, mede door mijn passie, dat alles op de juiste tijd op je pad komt. Zo gebeurde het deze keer ook. Er kwam een fantastisch product op mijn pad. Waar ik uiteraard eerst wat sceptisch over was. Maar het was hoog zomer, ik zat niet lekker in mijn vel doordat mijn lijf niet deed wat ik graag wilde en ik zocht naar een oplossing. Die kreeg ik in de vorm van koffie. En het hielp! Het vocht, wat zich op verschillende en vervelende plekken in mijn lijf had opgehoopt, verdween weer, ondanks de warme temperaturen die we deze zomer hadden. Maar wat een nog fijnere bijkomstigheid was: mijn hoofd, mijn tornado aan gedachten, kalmeerde... En dat is zo ontzettend fijn! Meer energie, fitter, beter kunnen ontspannen en minder uitstelgedrag en nog meer voordelen waar ik heel gelukkig van wordt.

Ik besloot deze producten ook voor mijn clienten en andere belangstellenden aan te bieden. En toen kreeg ik een droom... Op zich is dat niets bijzonders, want ik droom veel, maar deze droom bleef de hele dag bij me en liet me niet los. De symboliek van de droom was dat er een nieuwe uitdaging op mijn pad zou komen, een nieuw begin. Ik vroeg me de hele dag af wat dat zou zijn en ik kon me er niets bij voorstellen. Diezelfde dag zat ik, s´avonds, met mijn zoon in de auto. Ik vertelde hem enthousiast hoe blij ik ben met de producten, dat ik die in de praktijk kan aanbieden en dat ik hoop dat er veel mensen zijn die er net zoveel baat bij hebben dan dat ik dat heb. Hij kwam met een idee...: `mam, waarom begin je geen webshop?´. ´Ehm...nou, omdat ik geen idee heb van hoe en wat en hoe ik het vorm kan geven en hoe ik het kan aanpakken enzo...´Hij vroeg: ´maar als we dat nu eens samen gaan doen? Dan stap ik intern in, in je bedrijf en help ik je om het op te zetten. Voor mij is dat ook een mooie en leerzame ervaring!´. We zaten zo te brainstormen en ik werd met de minuut enthousiaster... Ik zag (en zie nog steeds) heel veel kansen en mogelijkheden. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn kinderen. Voor hun toekomst. En het motiveert enorm! Een heel andere vorm van ´ondernemen´dan dat ik doe, dus een fantastische uitdaging!

Inmiddels beginnen de ideeen steeds meer vorm te krijgen. We hebben ieder een rol. Melvin is van het logistieke deel (hij studeert managment transport en logistiek) en mijn dochter Miron is ons creatieve brein qua social media en pakketjes inpakken. En ik geniet... Van het ´samen doen´... en van de enthousiaste reacties van clienten die inmiddels de producten gebruiken. 

Mijn ontbrekende puzzelstukje is gevonden en begint meer en meer vorm te krijgen.

 

 

website producten blog