Don't let your dreams, 
just be dreams

Berlinda A. Reurink

- medium

Hart knuffelsteen

hartHart knuffelsteen robijn & kyaniet

Robijn geeft kracht en energie en werkt sterk activerend. De steen activeert het hart chakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed.
hart

De steen bevordert moed, optimisme en hoop.

Robijn bevordert een heldere, scherpe kijk, concentratie en helpt hiermee realistische doelen stellen. Lichamelijk geeft de steen ook kracht en vitaliteit en helpt tegen uitputting en apathie. Robijn werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op de bloedcirculatie, koorts, nieren en bijnieren, voortplantingsorganen, milt en infectieziekten.*

Kyaniet, ook wel distheen genoemd, is een glanzende zachte steensoort met een gelaagde opbouw. Meestal is hij blauw en aan die kleur dankt Kyaniet haar naam (vernoemd naar het Griekse woord kyanos, dat ‘blauw’ betekent). Kyaniet bevordert helderheid van geest, logisch redeneren en oprechtheid. Tevens is het een steen die aanzet tot zelfexpressie en communicatie. Het is een geschikte steen voor zangers en mensen die in het openbaar moeten spreken. Op fysiek niveau heeft kyaniet een positieve werking op de kleine hersenen, motoriek, spieren, schildklier, (bij)nieren, keel en strottenhoofd.*

*Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, hij berust op ervaring van gebruikerstherapeuten. bij twijfel over uw gezondheid, raadpleeg een arts.

 

Prijs € 12,95

Geef hier uw bestelling door voor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..