Don't let your dreams, 
just be dreams

Berlinda A. Reurink

- medium

Privé consult

Het mooiste van het mediumschap is voor mij de brug te mogen zijn tussen de spirituele wereld en onze fysieke wereld.  Een privé-consult bestaat uit meerdere mogelijkheden: je kunt kiezen uit een psychic of mediamiek consult. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Tijdens een psychic consult verbind ik mijn energie met jouw energie. Hierdoor krijg ik inzicht in je verleden en je heden, m.b.t. persoonlijke ontwikkeling, je gezinssituatie, werk enz. Ook zal naar voren komen waar je talenten liggen en hoe je die (nog) meer kunt inzetten.

Bij een mediamiek consult maak ik contact met je overleden dierbaren. Hierbij is het niet aan mij om te bepalen met wie het contact tot stand komt, dat bepalen je dierbaren zelf. Hierdoor kan het zijn dat er een andere overleden dierbare contact maakt dan dat je zelf had verwacht. Ik kan je informatie geven over hun persoonlijkheid, hun hobby's, werk, gedeelde herinneringen en manier van overlijden. Het is mogelijk dat een overleden dierbare een boodschap voor je heeft, dit is niet altijd zo. Vaak willen ze je laten weten dat ze nog steeds bij je zijn en dat hun aanwezigheid in je leven niet is geëindigd met hun fysieke dood.

Tarief voor een prive-consult:  € 50,00
Reiskosten worden in onderling overleg bepaald.