Don't let your dreams, 
just be dreams

Berlinda A. Reurink

- medium

Online trajecten

Gelukkig zijn met de liefde van je leven...

Werk waar je hart sneller van gaat kloppen...

De baas over je eigen gedachten zijn, ipv andersom... 

Je lekker voelen in je vel, blij zijn met wie je bent.
 
Kracht halen uit tegenslagen.
 
Durven vertrouwen op je intuïtie, weten wat je voelt.
 
Je hart durven volgen in alle opzichten... 
 
Met een pad van ups and downs, ben ik zover gekomen dat ik bovenstaande 'lijstje' kan 'afvinken'. En ik kan je eerlijk zeggen: dat voelt heerlijk en bevrijdend! 
Het betekent niet dat je 24/7 ergens op een roze wolkje rondzweeft. Het betekent dat  je lekker in je vel zit, gelukkig bent, tevreden met je leven, blij met je zelf. 
Het betekent dat je minder snel geraakt bent door wat anderen zeggen, je maakt je minder druk om wat anderen van je vinden, je oordeelt minder, je beland minder snel in een stukje negativiteit. Zo fijn! 
 
Wil jij dat ook? Maak dan gebruik van het online-traject. In het online-traject komt alles aan bod wat JIJ wilt. Mijn online-traject draait om JOU. Zodat jij gelukkig wordt. Zodat jij durft te vertrouwen. Op jezelf. Op jouw intuïtie. Op datgene wat jij voelt. 
 
Het traject duurt 4 weken. In deze 4 weken ga jij met jezelf aan de slag om de beste versie van jezelf te worden! En daarbij steun ik jou, geef ik je handvaten tijdens ons wekelijkse contactmoment van ongeveer 1 uur (liefst via Skype). Loop je buiten onze contactmomenten ergens tegenaan wat niet kan wachten tot ons volgende contactmoment? Ook dan ben ik er voor jou!! 
 
Online traject: €150,=
Aanmelden kan via de contact-pagina op deze site.