Don't let your dreams, 
just be dreams

Berlinda A. Reurink

- medium

Start me up

Start me up

 
Afgelopen week een momentje in de auto:
Op de radio klonk het begin van 'start me up' van de Rolling Stones. En BAM! Daar was hij... De man die een periode van mijn leven ontzettend belangrijk voor me was. Bijna een jaar geleden verliet hij het aardse leven. 
Ondanks dat ons bijzondere contact was verwaterd, kwam zijn overlijden hard bij me binnen... 
Hij was een wijs en bijzonder man. Hij was paragnost, muzikant en presentator. Hij heeft me de kracht van telepathie geleerd, hij leerde me te vertrouwen op mezelf, leerde me veel over zielscontacten en als ik het gevoel had dat ik in een rollercoaster met dubbele loopings zat, was hij degene die er nog een looping bij plaatste. En als ik vroeg: maar WAAROM?? Kreeg ik vaak als antwoord: "je moet niet altijd alles willen weten, ga het maar ervaren". 
 
Na zijn overlijden voelde ik hem wel vaker. Maar nog nooit zo sterk als het moment, afgelopen week in de auto. En de communicatie verliep van zijn kant zoals ik het van hem gewend was: cryptisch... 'vroeger' had hij vaak cryptische omschrijvingen voor me. Ik ging dan na een bezoek naar huis en liep nog 3 dagen na te denken wat hij nu precies bedoelde. Het was deze keer niet anders... Ik heb 3 dagen nagedacht wat hij bedoelde met het nummer: Start me up. Maar de boodschap is binnengekomen... Ik ben dankbaar dat ik hem heb mogen kennen, dat hij zijn kennis en wijsheid met me wilde delen en dat ons contact er is... ❤️
 
 
~Deel vd songtekst~
You make a grown man cry
Ride like the wind at double speed
I'll take you places that you've never, never seen
Start it up
Love the day when we will never stop, never stop
Never stop, never stop
Tough me up
Never stop, never stop, never stop
 
You, you, you make a grown man cry
You, you make a dead man come
You, you make a dead man come
 
Rolling Stones